Denne side er for alle med interesse for MZ motorcykler.
 

Velkommen til vores nye hjemmeside som fremover vil være vores knudepunkt for al kommunikation og administration.
 

For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min. men det er en meget stor hjælp for os i klubben.
 
MZ klub Danmark er en landsdækkende og upolitisk forening for MZ-interesserede.

Klubben blev stiftet i januar 1992 af 17 MZ- interesserede. Flere medlemmer har siden deltaget ved MZ-træf i udlandet og i flere omgange har medlemmer taget på "pilgrimsfærd" til fabrikken og museet i Zschopau. Klubben har flere årlige træf, med deltagelse af klubbens egne medlemmer og medlemmer fra udenlandske MZ klubber.

Der er i klubben en stor viden omkring MZ, såvel historisk som teknisk og ikke mindst, hvor reservedelene kan skaffes. Flere medlemmer i klubben har de nødvendige specialværktøjer – som medlem, er der altid hjælp at hente.

 Klubbladet (MZ-nyt), udkommer fire gange årligt, her kan man finde artikler med turberetninger, test, teknik, køb og salg, samt klubstof m. m.

 Vi vil også gerne byde velkommen til dig og din MZ, meld dig ind i klubben. Du skal blot udfylde de nødvendige oplysninger til medlemskab og indbetal kontingent.

 

En særlig udførlig vejledning i INDMELDING finder du her => KLIK HER!


Gæster og brugere har mulighed for at "kigge med" på siden, her meget information at hente.

 At blive registreret som bruger er gratis og der kræves kun en mail adresse. Der vil dog være nogle begrænsninger for adgang.

 Som medlem af MZ Klub Danmark er der fuld adgang til sidens indhold, du vil blandt andet kunne finde MZ nyt, klubeffekter og kunne deltage i debatterne.


En vejledning i at skifte betalingskort til kontingentbetaling : KLIK her  

Allerede medlem og glemt password eller på anden måde problemer med betaling og indmelding

 : skriv en mail til info@mzklub.dk  evt. med dit telefonnummer.

 så vil du blive kontaktet af en fra bestyrelsen der kan hjælpe dig videre