Klubmodul henter siden
AAAAARRRGH del 3 .. weeeeeeeee
Steen møller Jensen

  04.04.2020
  12:31
Iihhhhh altså nu kan jeg godt sidde her og føle mig lidt dum ... af alle ting som jeg har gennemgået .. så glemmer jeg totalt at tjekke denne her .... Gunnar du var på rette spor ...MEN må nok indrømme at det er lidt en fejl 40 af de store jeg har lavet her ????.. ville lige tjekke tændingen jeg havde jo nok i irritation fokuseret på udstødning og indsugning og benzin ... og selve det om der var gnist ...
Men svaret var åbenlyst da jeg fik dækslet af ind til tændingen...
Svinghjulet var rendt løst.. .Så nu sidder jeg her og føler mig lidt dum og ja i må godt grine af mig ??????????????..
Jeg har temmelig sikkert ikke fået spændt det efter da jeg samlede skidtet ...så er nok selvforskyldt ..????..

Men af med hjulet ..tjekke for evt skader ,på med skidtet igen , spænde,spænde spænde ,... og vupti 3-4spark så spandt den igen som en glad mis.. og øffe er glad igen ????
Tak for hjælpen gutter
Edvard Korsbæk

  06.04.2020
  19:46
Må jeg citere fra ''Driftinstruktionen'' for min 63''er:
"Hvor ligger Fejlen?
.......Hold først en rygepause og tænk Dem godt om. Det skal være hændt, at den halve motor er blevet skilt ad, i virkeligheden havde man blot glemt at få fyldt benzin på!"
Gunnar Olsen

  06.04.2020
  21:09
Vi er ved at (gen)opbygge vort forum, så man efterfølgende, ved at søge, måske kan finde lige det svar man mangler, eller blot blive inspireret til at undgå nogle fejl.
 
Vi bør nok anstrenge os en smule ved valg af overskrifter, så emnet rammes lidt mere præcist end AAAAARRRGH del3 .. weeeeeeeee, som beskrivelse for manglende tilspænding af en svinghjul.  :-)
 
Jeg kan sagtens forbinde lydbeskivelsen med oplevelsen, men i en søgefunktion er den meget lidt oplysende.  :-)