Klubmodul henter siden
Utæt udstødning
Edvard Korsbæk

  07.12.2020
  05:32
 Jeg er faldet over den her et andet sted.
 
Nogen der ved hvad for en pakning han hentyder til? 
 
ja da, men jeg kan ikke lige huske hvilken japaner udstødningspakningen kommer fra. En rund kobberpakning med noget indmad, som er nem at klemme flad.
Årsagen til at der kommer olie ud, kan der være flere grunde til. Du kan bruge en olie, der er beregnet til en vandkølet cykel. Den skal have en højere temperatur, for at brænde helt væk. Det kan også være fordi den får for meget olie. Den sidste mulighed er at du har samlet det forkert. Jeg har ikke set det på skrift, men skal du være sikker på at forrøret ligger helt an mod cylinderen, så skal det spændes helt på, før du monterer potten."
Carl Kalmar Hansen

  07.12.2020
  12:59
Det er denne type:
https://www.veterandele.dk/shop/kobberpakning-ford-a-18653p.html?gclid=CjwKCAiAwrf-BRA9EiwAUWwKXiFV6pCVETgvjIwhqTbcX7Nch9c5YZ9Xjq3PhW-_vm3tEwk7GbFMKxoCc28QAvD_BwE&CookieConsentChanged=1
Edvard Korsbæk

  07.12.2020
  21:51
Tak Carl!
 
Jeg har købt et sæt - Det burde række længe! 
Ole Bendtsen

  15.12.2020
  22:29
Der skal helst ikke bruges en pakning, da det er konussen, der skal tætne - bruger man en pakning, er der faktisk større chance for at samlingen bliver utæt, men på enkelte cylindre, kan der være et problem med at kunne skrue omløberen helt i bund og her kan man bruge en pakning.

Ellers er problemet mest at de kan svede gennem gevindet - og her kan man bruge lidt udstødningspakmasse (fås hos Harald Nyborg, Biltema, Thansen m.fl. - lidt beg og pakgarn kan sikkert også gøre det) - konussen kan også være lidt vind og skæv, men her kan man forsøge at stramme og løsne omløberen + dreje forrøret ekstra fast ved at dreje det samtidigt med at omløberen tørnes. Evt. må man afmontere forrøret og se om konussen skal have en tur med hammer og/eller fil -)