Klubmodul henter siden
Østblok træf, Pütnitz. 5 -7/7 2024. Ribnitz Damgarten v. Rostock
Mogens Henriksen

  15.06.2024
  09:28
Nu går det snart løs med Østbloktræffet i Pütnitz i Ribnitz Damgarten, tæt på Rostock. Kæmpe arrangement med de mest vandvittige køretøjer fra den tidligere, og nuværende østblok. (se datoen mm. i MZ Nyt). Det er en kæmpeoplevelse.
Jeg skal mødes med Peter & Sanne ved Kruså grænsen fredag 5/7 24 kl. 09:00. De kører bil med MC på trailer, så det bliver stille og roligt der ned over. Og vi kan godt være nogle flere i kolonnen, hvis nogen skulle have lyst.
 
Mvh Mugge 
Gustav Hansen

  16.06.2024
  10:00
Det lyder godt Mugge. Jeg regner med at køre fredag efter arbejde. Vi ses dernede.
Mogens Henriksen

  16.06.2024
  13:04
Jeg har haft kontakt med Adam (MZ klub Polen) for at høre om vi kunne møve os ind på den lejr som blev brugt sidste år. Adam fortæller at han selv var gæst i den lejr, og selvfølgelig ikke kunne svare på deres vegne. Desuden er hans plan, kun at deltage om lørdagen.
Så vi må vel bare se hvad der sker, når vi lander dernede. Hvis det bliver Peter/Sanne og mig der lander først, og finder en lejr, skal vi nok holde mobilerne skarpladte . Mugge +45 22756264. Peter +45 30745173
 
Be in Touch - mvh Mugge 
Mogens Henriksen

  08.07.2024
  11:36
Vil bare lige runde af med, at vi nu er hjemme efter et fantastisk Østblok Træf på Pütnitz i Ribnitz Damgarten nær Rostock. Der var ind imellem lidt regn - men slet ikke noget som ødelagde noget. 
Det er helt vildt hvad der er lavet af forberedelser samt at opleve hvad folk stiller op med: Masser af gammelt krigsmateriel med enten larvefødder eller træk på alle 2, 4, 6 - eller 8 hjul. Nogle af dem restaureret og bygget om til beboelse. Derud over er der masser af MZ motorcykler og Simson knallerter, og selvfølgelig Ural og Dnepr.
Skøn blanding af gamle og en masse unge, der ligger og defilerer rundt på deres køretøjer for at se,- og blive set. I de tidligere hangarer er der udstillinger med gammelt krigsmateriel og masser af biler og motorcykler i alle afskygninger.
Lørdag aften var der udendørs livemusik og efterfølgende noget af det flotteste festfyrværkeri, jeg har set.
Det er 5. gang jeg har været med her og første gang for Peter, Sanne og Torben, som jeg fulgtes med t/r. Er sikker på at de fik een på opleveren, som de sent vil glemme. Skøn tur.
For de interesserede: Prøv at Google - TECHNIK-MUSEUM PÜTNITZ. Der er masser af spændende materiale, og der er sikkert også masser af filmklip på YouTube 
Peter Beck

  09.07.2024
  10:58
Jeg har heldigvis fået lov til at opleve meget gennem tiden, men østtræffet overraskede meget, det er simpelthen ubeskriveligt. Med ETZ
på traileren var vi kaffevogn for Mugge og Torben, det gjorde turen mere hyggelig, vi håber at vi kan komme med næste år.
 
Hilsen.
 
Sanne og Peter