Klubmodul henter siden
Generalforsamling.
Gustav Hansen

  24.09.2022
  17:39
Tak for en hyggelig generalforsamling. Det var dejligt at møde engagerede deltagere.
Og tillykke til den nye formand. 🫡
Jeg glæder mig til at bruge mine kræfter på de sider af klubben som jeg brænder for.
Steffen Nørgaard Hansen

  24.09.2022
  20:27
Godaften - kunne desværre ikke deltage i dag - hvem blev vor nye formand ? .............. - dejligt der nu er sat ansigt på giraffen :-)
Mogens Henriksen

  24.09.2022
  20:35
Megahyggelig generalforsamling - og sikken en fantastisk flot efterårsdag på nakken af det østtyske kørejern til generalforsamling t/r. På generalforsamlingen blev jeg enstemmigt valgt til MZklub DK''s nye formand. Stillede op efter eget ønske, da jeg om kort tid forlader arbejdsmarkedet og synes, at nu er det vist min tur til at fyre lidt mere tid og energi af i den her dejlige og mangfoldige klub.
Jeg takker ydmygt for valget og den tillid, generalforsamlingen har udvist. Vil gøre mit bedste til at indfri forventningerne.
 
Gustav har været stabil formand siden 2006 og vil skylder ham alle et kæmpe tak for indsatsen. Gustav vil nu " . . . . .  bruge kræfter på de sider af klubben som han brænder for". Det skal vi være glade for, og som jeg tolker det, bliver han nærmest en slags uofficiel "udenrigsminister" for klubben. Spændende.
 
Mvh Mugge 
Ole Østergaard

  24.09.2022
  23:00
Tak for endnu en hyggelig dag i det Nordsjællandske.
 
Ole Ø 
Svend Nielsen

  25.09.2022
  08:10
Dejligt at høre at der er styr på Formandsposten. Jeg glæder mig til at komme til højlandet og overbringe min lykønskning til Mugge. Og ikke mindst at takke den afgørende formand for det kæmpe arbejde han har lagt I klubben de sidste mange år.
Jeg selv ligger med en lille mild corona, så derfor brillerede jeg med min udeblivelse.
Ses derude:-)