Klubmodul henter siden
Generalforsamling.
Gustav Hansen

  24.09.2022
  17:39
Tak for en hyggelig generalforsamling. Det var dejligt at møde engagerede deltagere.
Og tillykke til den nye formand. 🫡
Jeg glæder mig til at bruge mine kræfter på de sider af klubben som jeg brænder for.
Steffen Nørgaard Hansen

  24.09.2022
  20:27
Godaften - kunne desværre ikke deltage i dag - hvem blev vor nye formand ? .............. - dejligt der nu er sat ansigt på giraffen :-)
Mogens Henriksen

  24.09.2022
  20:35
Megahyggelig generalforsamling - og sikken en fantastisk flot efterårsdag på nakken af det østtyske kørejern til generalforsamling t/r. På generalforsamlingen blev jeg enstemmigt valgt til MZklub DK''s nye formand. Stillede op efter eget ønske, da jeg om kort tid forlader arbejdsmarkedet og synes, at nu er det vist min tur til at fyre lidt mere tid og energi af i den her dejlige og mangfoldige klub.
Jeg takker ydmygt for valget og den tillid, generalforsamlingen har udvist. Vil gøre mit bedste til at indfri forventningerne.
 
Gustav har været stabil formand siden 2006 og vil skylder ham alle et kæmpe tak for indsatsen. Gustav vil nu " . . . . .  bruge kræfter på de sider af klubben som han brænder for". Det skal vi være glade for, og som jeg tolker det, bliver han nærmest en slags uofficiel "udenrigsminister" for klubben. Spændende.
 
Mvh Mugge 
Ole Østergaard

  24.09.2022
  23:00
Tak for endnu en hyggelig dag i det Nordsjællandske.
 
Ole Ø 
Svend Nielsen

  25.09.2022
  08:10
Dejligt at høre at der er styr på Formandsposten. Jeg glæder mig til at komme til højlandet og overbringe min lykønskning til Mugge. Og ikke mindst at takke den afgørende formand for det kæmpe arbejde han har lagt I klubben de sidste mange år.
Jeg selv ligger med en lille mild corona, så derfor brillerede jeg med min udeblivelse.
Ses derude:-)
Steffen Nørgaard Hansen

  22.10.2023
  16:23
Da der lige har været afholdt 2023 generalforsamling i MZKDK, savner jeg som mangeårigt medlem af klubben at der her på siden, gives lidt oplysninger om dennes indhold/udfald - er dette muligt ?
 
Vh.  Steffen Nørgaard Hansen 
Mogens Henriksen

  23.10.2023
  21:18
Hey Steffen.
 
Jeg regner da med at referatet fra Generalforsamlingen 2023 kommer med i næste nummer af MZ Nyt - Nr. 4 December 2023
 
Referatet fra GF 2022 kan du også læse i MZ Nyt - Nr. 4 December 2022.
 
Mvh Mugge 
 
 
 
 
Steffen Nørgaard Hansen

  24.10.2023
  17:02
Hej Mogens
 
Det er jeg klar over - havde dog håbet på minimum et uddrag af 2023 generalforsamlingen her - om ikke andet for at forsøge at holde en efterhånden noget hensygnende hjemmeside interessant - her sker ift. til tidligere jo absolut næsten ingenting.
 
MEN : hvis nærværende fremgangsmåde er bestyrelsens ønske, må det jo være sådan - en ting er dog rimelig sikkert og det er, at stort set al aktivitet her på siden desværre over tid er flyttet over på diverse andre sider såsom facebook mv. , hvilket jeg for MZKDK synes er en stor skam.
 
Generalforsamlingen anno 2022, er for nuværende et for længst overstået kapitel.
 
Vh. Steffen Nørgaard Hansen 
Mogens Henriksen

  28.10.2023
  13:06
Hey Steffen.
 
Mit svar, hvor jeg fortæller hvor du kan finde referatet fra vores generalforsamlinger, var bare serviceinfo, hvis du ikke havde læst klubbladet.
Dine iagttagelser ang. ". . . . den hensygnende hjemmeside" er jeg ikke helt enig med dig i. Men kom med til generalforsamlingerne og kom frem med dine synspunkter.
 
At referatet fra generalforsamlingerne ikke kommer her på hjemmesiden, synes jeg er i orden. Alle kan, uden at logge ind, se hvad der sker i vores forum. Når vi nøjes med at bringe referaterne fra generalforsamlingerne i bladet, sikrer vi os at det kun er medlemmerne som får primær adgang dem.
 
Mvh Mugge 
 
 
 
Steffen Nørgaard Hansen

  28.10.2023
  16:02
Hej Mogens
 
Jeg læser altid klubbladet og har gjort det siden jeg blev medlem som nr. 37. i et af klubbens allerførste år. 
 
Jeg har desværre ikke muligheden for at deltage i klubbens generalforsamling hvert år, men det er vel heller ikke umuligt at ens synspunkter bliver hørt på anden vis ?.
 
Jeg kan godt følge dig i, at ikke-medlemmer ikke skal kunne se referatet fra generalforsamlingen, så ok. med at dette kun kommer i klubbladet.
 
At du ikke er helt enig mht. til manglende aktivitet her på klubbens hjemmeside forstår jeg ganske enkelt ikke, da der som jeg tidligere har nævnt næsten ingen aktivitet er mere.
 
Vh. Steffen Nørgaard Hansen 
Mogens Henriksen

  28.10.2023
  20:00
Hey Steffen.
 
At du ikke kan forstå, at jeg ikke er helt enig med dig mht. aktiviteten på hjemmesiden, kan jeg ikke gøre så meget ved.
Men prøv f.ex, at klikke på "Træf og Arrangementer". Der er bl.a. en del aktivitet, både før, og efter de enkelte arrangementer. Og prøv lige at tjekke antallet af besøgende på de enkelte indlæg. 
Min konklusion er, at hvis man gider at bladre lidt rundt på hjemmesiden, vil man opleve at MZ Klub Danmark er særdeles aktiv. 
 
Jeg har ikke mere at sige til ovenstående på en offentlig tilgængelig hjemmeside, og er du ikke tilfreds med det, er du velkommen til at ringe til mig..
 
Mvh Mugge 
Steffen Nørgaard Hansen

  29.10.2023
  14:27
Hej Mogens
 
Fordi der i "træf og arrangementer er et par stykker der f.eks. skriver "nu er træffet planlagt", eller "vi seeees" efterfulgt af "tak for et godt træf" er i mine øjne ikke = nævneværdig aktivitet og tåler ingen sammenligning med tidligere tiders pingpong i replikboksen, eller indlæg om diverse tekniske udfordringer i forum.
 
Fornemmer på din afslutning at "formanden har talt" og vi kører efter mottoet "hav samme mening, eller du er uinteressant" eller "ret ind eller forsvind" (håber jeg tager fejl), men det kan jeg oplyse dig om, jeg ikke har i sinde da jeg sætter stor pris på mit mangeårige medlemskab af klubben - ej heller får du på noget tidspunkt med denne afslutning et tlf. opkald herfra. 
 
Måske den omtalte/ovennævnte attitude er årsagen til at det går ned ad bakke med tekniske indlæg mm. og disse i stedet foregår andetsteds ?. 
 
 
Vh.  Steffen Nørgaard Hansen