Klubmodul henter siden
Hjemmesiden
Ole Bendtsen

  13.01.2021
  23:52
Jeg mener at hjemmesiden her er både den dårligste og dyreste vi har haft i MZ-klubbens historie - og da der heller ikke rigtig er nogen, der bruger den - kan vi ligesågodt nedlægge den og spare de penge - desuden kan vi på facebook lave en MZk-klub gruppe og få ca. det samme uden det koster en krone.

Der findes i forvejen flere facebook grupper omkring MZ og andre østblok motorcykler og køretøjer - men ikke en kun for MZ Klub Danmark medlemmer, så jeg håber bestyrelsen vil tage initiativ til at en sådan officiel MZ-Klub Danmark på facebook.

Der kan selvfølgelig være medlemmer og potentielle medlemmer, der ikke ønsker at være på facebook - hertil kunne man oprette en ret simpel 1-2-3 hjemmeside med det væsentligtste omkring MZ-Klub DK, hvad vi laver og hvordan man melder sig ind - og så henvise til facebookgruppen.
Gustav Hansen

  14.01.2021
  08:01
En stor del af den nye hjemmeside er medlemsystemet med online betaling mm. Dette har gjort arbejdet betydeligt nemmere for bestyrelsen.
 
Thomas Krogh Hansen

  14.01.2021
  22:48
Kunne godt tænke mig at man kunne lægge billeder ind samt links. Ellers synes jeg siden er fin.
Steffen Nørgaard Hansen

  16.01.2021
  17:04
Vil give Ole Bendtsen ret i, at nuværende hjemmeside er i den dårlige ende - den forrige var efter min mening meget skønnere at anvende.
 
At nedlægge klubbens hjemmeside, kan jeg dog ikke tilslutte mig, selvom hjemmesiden kun bliver brugt meget lidt - noget af årsagen til den manglende brug tror jeg godt jeg kender - tidligere erfaring med at ytre sig kritisk her på siden gør dog, at jeg i nærværende tilfælde holder min mening for mig selv !.
 
Håber på der kommer mere liv herinde - ellers kan et fortsat medlemskab af klubben da snart være det samme. 
 
Vh. - 37 
Carl Kalmar Hansen

  19.01.2021
  08:35
Jeg er enig i at hjemmesiden ikke er optimal, men tilgengæld er der mange fordele vedrørende medlemsadministrationen, kontingent opkrævning, betalinger og regnskab ved den portal vi er kommet ind under, så det handler om at få det bedste ud af de begrænsninger der nu en gang er.
Det jeg savner er muligheden for (nemt) at lave links i indlæg samt muligheden for at vedhæfte/uploade billeder.
Det KAN lade sig gøre at lave links, men det er desværre lidt nørdet.
Hemmeligheden er at skifte til HTML når man skriver indlægget og så "håndkode" linket efter denne opskrift:
<a href="Web adressen">Den tekst der vises</a>
 dette eksempel linker til en kopi af den gamle hjemmeside som jeg "høstede" inden den forsvandt.
<a href="http://mzklub.mooo.com">http://mzklub.mooo.com</a>
og her er linket sat ind http://mzklub.mooo.com
Muligheden for billeder har jeg desværre ikke en løsning på med mindre det er muligt at tilkøbe et modul ved portalen, eller integrere et eksternt hosted billedgalleri, med mulighed for upload her fra siden.
Man kan selvfølgelig uploade et billede til en eller anden hjemmeside og derefter linke til det, men det giver stor risiko for at linket i løbet af et stykke tid ikke længere virker.
En facebook løsning er jeg ikke fan af
Med venlig hilsen
Carl
Gunnar Olsen

  19.01.2021
  11:54

Jeg er enig i kritikken af vores nuværende hjemmeside, vi har indsendt vores ønsker og behov for opdatering til vores leverandør, men har endnu ikke modtaget noget brugbart løsningsforslag, det er stadig et erklæret mål, at få en mere brugbar hjemmeside.

Kritik alene virker ikke altid særlig befordrende på arbejdslysten.

Det er derfor rart, at møde en rigtig klubånd, som på konstruktiv måde kommer med brugbare indspark. Kun med medlemmer af din slags kan klubben eksistere, et betalt konringent rækker ikke langt alene.

Tak Carl

Med venlig hilsen, Gunnar
 
 
Steffen Nørgaard Hansen

  19.01.2021
  18:33
Jeg er forundret over dine kommentarer Gunnar - jeg skriver jo direkte, at den forrige hjemmeside var meget skønnere at anvende - altså er det en sådan hjemmeside jeg efterlyser - det kan da ikke misforstås - på den forrige hjemmeside, var der da også langt større aktivitet end på nuværende, hvilket naturligvis har sine årsager - tag det nu til efterretning, i stedet for at blive ærgerlig.
 
Vh. - 37