MZ Klub Danmark

Navigation

Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Velkommen til MZ Klub Danmarks hjemmeside!
Rigtig god fornøjelse.


Ønsker du at blive medlem af klubben, skal du først registrere dig som bruger, herefter bliver der mulighed for at sende en indmeldelse.

Ny bruger!
Nå du har oprettet dig som bruger og aktiveret med linket, i den tilsendte mail, uden at få adgang til hjemmesiden.
Så skal du sende en mail, som skal indeholde dit brugernavn, til adressen postmaster@mzklub.dk, evt. ved hjælp af Kontakt siden/Contact page.
Husk mailen skal indeholder dit brugernavn.

Højlandstræf 2017

20/8 2017-08-20
INDBYDELSE TIL ”HØJLANDSTRÆF” 13-15/10 2017:
I skrivens stund er der ca. 8 uger til efteråret er i gang over det smukke, jyske søhøjland. Naturen vil have alle brune nuancer. De røde glenter vil svæve dovent henover landskabet, nu hvor ungerne er trænet til at klare sig selv. Blå to-takts røg vil ligge som en tunnel på Kvægenbjergvej og stilheden være flænset af MZ-ernes sprøde og lidt jazzede motorlyd.
Kort sagt: Det 4.”HØJLANDSTRÆF” er lige om hjørnet, Anton og Mugge glæder sig vildt til at se en have fyldt med telte og skønne MZ’ere samt de herlige ejermænd/kvinder.
”HØJLANDSTRÆFFET” er gratis og med delvis selvforplejning. MZ klubben giver morgenmaden lørdag og søndag morgen. Øl og vand kan købes på stedet. Kaffen vil flyde frit, men resten skal du selv sørge for. I Østbirk er der 2 pizzariaer og et godt supermarked m. tankstation.
Mugge & Sus lægger plæne til ”HØJLANDSTRÆFFET” og skulle vejret drille ,er der masser af plads i værkstedet og i Højlandshallen til blus og liggeunderlag.
Fællesturen bliver i stil med de 2 første fællesture, hvor vi vil cruise rundt i det mest fantastiske efterårslandskab og nyde udsigten fra nogle af Danmarks højeste punkter. Vi prøver at holde den nede på 60-70 km og opfordrer alle til at være fuldtankede ved turens start.
TIDSPLAN FOR ”HØJLANDSTRÆFFET”:
Fredag 13/10: Ankomst fra kl. ca. 14:59:40
Lørdag 14/10: Kl. 13:00:27 – Fællestur rundt i den tynde luft og henover de skøn-
neste udsigtspunkter. Sørg for at være fuldtanket. Undervejs er der
kaffe/kage pause.
Der er ingen klokkeslæt på de andre ting vi skal nå til ”HØJLANDSTRÆFFET”: En plejekrævende MZ på liften, omkranset af 15 ”diplomingenører” og kloge sætninger, 2 x morgenmad, røverhistorier, bygevis af bajere, hygge ved bålstedet og meget mere. Det bliver bestemt ikke kedeligt.
Adressen er: Kvægenbjergvej 8, Såby, 8752 Østbirk
E-mails: Anton: chancen1979@gmail.com , Mugge: kvejnbjerg@gmail.com
Telefon: Anton: 29119374, Mugge: 22756264
VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG TIL “HØJLANDSTRÆFFET” – Mvh. Mugge & Anton
Siden dannet på: 0.02 sekunder
12,767,313 Unikke besøg